SPARANGHEL GRATIN

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2009 | 6225 vizualizari

 

Ideea acestei retete mi-a venit vizitand un sit culinar pe care-l apreciez foarte mult. Este vorba de blogul lui Maya. Reteta am adaptat-o dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  •  14 bucati de sparanghel din conserva
  • 14 felii de bacon
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • un cubulet de unt
  • o lingura pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SPARANGHEL GRATIN:

 Am scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. Am luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui am infasurat cate o bucata de bacon. Am pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet. Am sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra, am pus cascavalul ras si putin ulei de masline. Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen. Eu am lasat aproximativ 30 minute. Merge foarte bine cu un sos remoulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "SPARANGHEL GRATIN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]