Spanac pentru iarna

de Lau in Conserve, 6 Iul 2017 | 5551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac pentru iarna:

Intr-o oala, punem apa cu sare, la fiert.

Intre timp, alegem spanacul de frunzele vestejite, ii rupem coditele, il spalam bine.

Il oporim in apa clocotita, pentru cca. 2 min.

Il scoatem intr-o strecuratoare si lasam sa se raceasca si sa se scurga de zeama.

Cand s-a racit, il tocam marunt (il punem din nou in srecuratoare pana terminam). Il depozitam in pungi cat folosim o data pe care le vom eticheta, dam la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac congelat