Spaghetti Timbal

de rena in Spaghete, 22 Ian 2014 | 13239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spaghetti
  • 1 pachet de foi
  • 5-6 felii de bacon (sunca afumata)
  • un ardei rosu si unul verde
  • 300 gr ciuperci champion
  • o crema lichida 200 ml (frisca lichida dar nu dulce)
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper,ulei
  • un pachet de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Timbal:

Punem spaghettele la fiert in apa cu sare,dupa ce s-au fiert le strecuram si le clatim cu apa rece.

Taiem baconul cuburi si il prajim un pic, adaugam ardeii taiati cubulete mici si ii calim, apoi taiem ciupercile felii si le punem si pe ele la calit sa se inmoaie. Punem compozitia intr-un lighean.

Adaugam sarea,piperul, crema lichida si smantana,punem si spaghettele si amestecam bine compozitia.

Luam o tava, topim untul si ungem tava, apoi punem jumatate din foi una cate una si le ungem ,punem compozitia invelim cu foile ramase,  le ungem si punem celalanta jumatate din foi una cate una unse intre ele.Intepam cu o furculita foile sa nu se umfle la copt.Bagam la cuptor pana se ruminesc foile.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am adaugat o poza cu crema lichida

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Timbal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos de usturoi