Spaghete cu sos

de LUK in Spaghete, 12 Feb 2011 | 7703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 300gr rosii taiate cubulete din conserva
  • sare,piper dupa gust
  • o ceapa alba
  • 5 catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • apa
  • un pachet de spaghete
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

         Ceapa curatata se taie marunt si se caleste foarte putin in ulei.Adaugam boiaua si rosiile si amestecam bine.Punem carnea tocata,si putina apa..cat sa acopere carnea.Punem sarea ,zaharul si piperul.Lasam sa fiarba la foc mic 40 de minute mai completand la nevoie cu cate un pic de apa(sa nu se arda  carnea)..Taiem usturoiul feliute si il punem la fiert impreuna cu sosul.Mai lasam 10 minute si sosul e gata.

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa si le punem in farfurie.Punem sosul peste spaghete si decoram cu patrunjel verde tocat marunt..sau daca doriti cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

14.02.2011, 08:10

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:56

am venit tarziu?bune bune

LUK 1

23.02.2011, 20:22

ramane pentru altadata Mamaie..Vladimir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]