Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Pui, 24 Mar 2011 | 10117 vizualizari
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: souvlaki, frigarui, piept de pui, retete Pui
Se taie carnea in bucatele si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se lasa la marinat 24 de ore.
Se pune carnea pe betigase si se face pe gratar,in cuptor,la ochiul de la aragaz.
Se serveste cu orez si sos tzatziki.
1
1 cup = 1 cana de 200 ml
de Bucataras 6
de ama 1
de Dya Daniela Andrei 5
divainbucatarie 1
MotanLaOale 1
foarte bun
adry88 1
tare bun
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 14:57
ieri la 11:52
ieri la 09:21
pe 22.05 la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
pisicutzaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sibel25 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!