Sos pentru friptura (Gravy)

de Mitinita in Pt. carne, 26 Ian 2014 | 22375 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

26.01.2014, 21:58

T I M E A 1

26.01.2014, 22:02

fara ciuperci e perfect si pt mine )

Valclaudia 1

26.01.2014, 22:04

iau eu si ciupercile ramase de la Timi!

Mitinita 1

26.01.2014, 22:05

l-ati descompus

Bya Ralu 1

26.01.2014, 22:18

super

Bunica 1

26.01.2014, 22:28

La Ancuta 1

26.01.2014, 22:52

eu il iau asa cum este, ca merge perfect langa ceafa aia de porc

Mitinita 1

26.01.2014, 22:55

apoi ce ramane de la friptura e cel mai bun,chiar nu trebuie aruncat,acolo raman toate aromele

deyutzky 1

26.01.2014, 23:08

imi place

babi5 1

27.01.2014, 07:47

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 07:51

Rocsi 1

27.01.2014, 11:41

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:05

bun bun

Pushaa 1

27.01.2014, 15:07

laura_n 1

27.01.2014, 15:54

deja imi ploua in gura! si eu obisnuiesc sa fac sosurile in casa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]