Sos pentru friptura

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 12240 vizualizari

 

Se poate servi si alaturi de legume fripte, kebab de pui sau crochete de pui

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 400 gr rosii conservate tocate
  • 4 linguri de bere blonda
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura zahar nerafinat
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru friptura:

1. Topiti untul in tigaie, adaugati ceapa si caliti-o timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, berea, otetul, sos worcestershire, pasta de rosii, zaharul si mustarul si amestecati pina se omogenizeaza

3. Lasati sa de ain clocot la foc mic, amestecind mereu, apoi lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute sau pina se ingroasa putin, amestecind din cind in cind. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]