Sos olandez

de divainbucatarie in Clasice, 21 Mai 2011 | 8214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite iaurt
  • 100 g unt moale
  • 1 varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos olandez:

Punem intr-un castron sucul de lamaie si otetul, adaugam apoi galbenusurile, untul si sarea. Amestecam cu un tel, apoi incorporam iaurtul. Asezam castronul pe un vas cu apa care fierbe si amestecam cu telul continuu, pana se ingroasa.Il putem servi cu peste, carne – rasol de pasare sau vita, legume fierte sau oua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]