Sos de ienibahar cu marar verde

de Sidy in Sosuri, 24 Iul 2011 | 5409 vizualizari

 

Foarte bun si gustos alaturi de chiftelute daneze...
Am sa postez reteta pe la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 3 linguri faina
  • 500 ml supa de pui
  • 300 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura rasa boabe de ienibahar
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ienibahar cu marar verde:

Intr-o tigaie non aderenta topim untul la foc cat mai mic.
Incorporam faina amestecand rapid pina obtinem o compozitie omogena .
Treptat adaugam supa de pui , amestecand continuu pina nu mai sunt cocoloase.
Punem smantana, mararul verde tocat, ienibaharul macinat(zdrobit) si potrivim gustul de sare, boia  si piper.

Am servit sosul cu chiftelute daneze dar poate fi servit si la alte preparate care necesita un sos delicios...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ienibahar cu marar verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"