Snitele de post din soia

de Retete cu Margareta Cismasiu in Mancaruri de post, 1 Mar 2015 | 7194 vizualizari

 

Soia este inlocuitorul carnii in perioada postului. Totodata este consumata cu succes si de vegetarieni. Este recomandat consumul de soia datorita continutului de proteine, fibre si substante nutritive. Snitelele din soia sunt foarte gustoase si se fac foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucati de soia
  • pesmet amestecat cu un pic de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de post din soia:

Bucatile de soia se fierb in apa cu sare. Se scot din apa si se lasa sa se scurga bine. Se dau prin pesmetul amestecat cu susan si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime.

Se servesc calde, alaturi de garnitura de cartofi, ciuperci sau orez. Avantajul e ca se pot sevi si reci, ca sandvici de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de post din soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]