Snitele de porc in pesmet

de Valclaudia in Porc, 14 Sep 2014 | 5127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 750 gr.
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet, cca 100 gr.
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in pesmet:

Carnea de porc se taie felii, apoi se bate cu ciocanul de batut snitele.

Se presara sare si piper.

Ouale se bat intr-un castron cu putina sare si piper alb macinat.

Trecem snitelele prin oul batut,apoi prin pesmet si le prajim in tigaie in baie de ulei pana capata culoare aurie/ aramie in functie de gust.

Scoatem snitelele pe hartie absorbanta sa se scurga uleiul in excel,apoi servim cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]