Snitele de porc

de Rocsi in Porc, 27 Feb 2017 | 3071 vizualizari

 

Sunt o mare iubitoare a snitelelor de pui, desi fac rar ca sa evit sa mananc prajit, insa sotul iubeste snitelele de porc. Si cum m-am gandit eu intr-o zi sa ii fac aceasta placere, am constat ca sunt foarte bune si cele de porc. Din cand in cand, merge sa ne mai facem cate o pofta culinara din asta mai "vinovata"! Acum fiecare are varianta sa de a face snitele, asa ca o sa va arat cum am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • 7 felii potrivite de cotlet de porc dezosat
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita rasa praf de usturoi
  • 3 oua
  • faina alba
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Feliile de carne le spalam si le stergem cu servetele.
Le batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare ca sa le sfaramam.
Intr-un bol, amestecam mustarul, praful de usturoi, sare, piper, boia dulce si 3 linguri de ulei.
Peste acest amestec, punem bucatile de carne si le invartim pe toate partile, sa se condimenze.

Acoperim bolul si punem carnea la frigider, circa o ora. Eu am lasat-o in frigider peste noapte.
Dupa ce a stat carnea la rece, o scoatem afara.
Ouale le batem spuma, le condimentam cu sare si piper.
Punem faina alba pe o farfurie intinsa.
Intr-o tigaie, incingem ceva mai mult ulei.
Trecem fiecare bucata de carne prin faina, ou batut, faina si iar ou.
Le punem in uleiul incins, focul aragazului sa fie potrivit si le rumenim pe ambele parti.

Le scoatem pe un platou pe care punem niste servetele de bucatarie.
Le servim calde fie cu o salata, orez, cartofi si ce va mai place.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere