Snitele

de Ancutsa in Porc, 3 Oct 2016 | 2887 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele mele si le mananc cu placere oricand.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet sau pulpa de porc feliata (cam 10 bucati);
  • 2 oua batute bine;
  • 1 tava cu pesmet amestecat cu faina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele:

Se bat feliile de pulpa de porc cu ciocanelul de snitele, se tavalesc prin ouale batute bine, apoi prin pesmetul amestecat cu faina si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 Se servesc alaturi de salata de legume.

 

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/snitele.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc