Snitel de pui cu pesmet si susan

de Panacris in Pui, 6 Aug 2011 | 30359 vizualizari

 

Aceasta reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan este felul preferat de mincare al baietilor mei!!!

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. piept de pui dezosat 
  • 4 oua 
  • pesmet
  • susan
  • faina
  • sare
  • praf de usturoi 
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu pesmet si susan:

Reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan o prepar cu mare drag, fiind felul de mincare indragit foarte mult de baietii mei.

Pieptul de pui se portioneaza, se da cu sare si se lasa la rece cca. 5 minute. Intre timp se bat ouale, se amesteca pesmetul cu susanul si praful de usturoi dupa gust. Feliile de snitzel se dau prin faina, ou batut si amestecul de pesmet. Se prajesc in ulei incins pe fiecare parte. Dupa ce s-au prajit se scot pe un servetel de bucatarie ca sa se absoara uleiul. Snitzelele se servesc alaturi de cartofi prajiti, cartofi natur sau piure.

Pofta buna! Merita sa incercati sa pregatiti reteta de Snitel de pui cu pesmet si susan!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

18.01.2013, 15:10

ce faine sunt

delia64 1

18.01.2013, 15:19

Panacris 1

18.01.2013, 16:15

M-am uitat la poze, aceealași aranjament îl am și acum, doar prăjitorul de pâine l-am schimbat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval