Snitel

de Cris2711 in Porc, 11 Aug 2013 | 8236 vizualizari

 

Azi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc, taiate in felii grose de 1 cm
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 100 gr. pesmet
  • 150 gr. unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel:

Pulpa de porc se taie in felii de 1 cm grosime.

Intr-un castronel se bat ouale bine.

Feliile de snitel  se bat cu toporul de bucatarie,pe fiecare parte .

Se pune sare si piper pe ambele parti ,dupa gust.

Se ia o tigaie mare in care se incinge untul.

Snitelele se dau mai intai prin faina,apoi prin ou iar la urma prin pesmet.

Apoi se pun cu grija in tigaia incinsa,la foc mediu si se lasa circa 3-4 minute sa se prajeasca pe fiecare parte.

Cand sunt gata se scot,se pun pe servetel de bucatarie ,pentru a absoarbe grasimea .

Apoi se pun intr-o forma la cuptor la 50 ° pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu parmesan

2

pasii sunt:intai faina,apoi ou,la sfarsit pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Cris2711 1

12.08.2013, 16:33

he,he,he doar pura intamplare)

laura_n 1

12.08.2013, 18:31

Crisule scump, chiar mi-ai facut pofta,nu am mai mancat de multa vreme, tare gustoase sunt

Cris2711 1

16.08.2013, 11:09

Laura mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet