Shaorma de casa

de Mitinita in Pui, 6 Oct 2014 | 7208 vizualizari

 

Pentru ca imi place sa stiu ce ingrediente intra in mancarea pe care o consum, am ales sa imi fac shaorma acasa.

 

INGREDIENTE

  • lipii (am folosit din comert)
  • un piept de pui
  • condiment friptura de pui Kotanyi
  • coriandru macinat
  • rosii
  • ceapa
  • castraveti murati
  • cartofi
  • iaurt
  • menta
  • varza
  • sos iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Pieptul de pui se curata, se spala si se taie in fasii. Amestecam cu condimentul de pui, coriandru si lasam deoparte, de preferat la frigider. Curatam cartofii si ii taiem, apoi ii prajim in ulei. Curatam ceapa si rosiile si le feliem, la fel procedam si cu castravetii murati si varza. Preparam sosul de iaurt, la care adaugam menta si eventual niste usturoi. Pentru acest sos puteti folosi si smantana amestecata cu iaurt.

Prajim bucatile de pui. Incalzim lipiile si le asamblam, fiecare isi adauga ingredinte dupa bunul plac.

Puteti adauga si alte ingrediente, cum ar fi: salata, varza, castraveti si daca mai aveti nevoie de idei, mai trageti cu ochii la vreo shaormarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui la lipie ”asubana”