Shaorma

de Julie in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 11042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei gras
  • castraveti murati
  • ketchup
  • sare,piper,cimbru
  • maioneza
  • 2 linguri cu smantana
  • lipii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut.
Fiind foarte cald...nu am vrut sa stau prea mult in bucatarie...   :) Au iesit super!

Pieptul de pui taiat fasii il frigem pe grill sau il prajim in putin ulei. Saram si piperam. Cartofii ii taiem si ii prajim in ulei. Taiem felii ardeiul gras si castravetii.

Preparam maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita mustar, 200 ml ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Ungem lipia cu maioneza, asezam apoi cantitatile dorite de carne, cartofi, ardei gras, castraveti,  ketchup, presaram sare,piper,cimbru. Rulam strans. Servim!   :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

19.07.2010, 22:31

preferata sotului.eu fac si lipiile,chiar imi place.

Julie 1

20.07.2010, 07:57

Bianca,Ina,Gaby, va servesc? Gaby, a fost foarte cald si nu am avut chef de copt lipii...

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:55

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]