Shaorma

de Ubulika in Pui, 26 Iul 2011 | 10770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga lipii gata facute
  • varza
  • ketchup
  • maioneza (ou+ulei)
  • piept de pui sau pulpe dezosate
  • smantana
  • 1 borcanel iaurt danone
  • cartofi prajiti
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • mustar
  • boia,piper
  • castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim carnea, se spala bine si se pune la marinat intr-un amestec format din: iaurt , 2 catei de usturoi pisati, uleiul de masline, putina zeama de lamaie,piper,boia.Daca aveti condimente de pui se pot pune,eu n`am avut.Se lasa la marinat 4 -5 ore.

Pregatim si maioneza:galbenus de ou+ulei+1 lingura mustar.Cand e gata punem si smantana si amestecam.

Cand carnea a stat destul la marinat,pregatim salata de varza.Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.Carnea se curata de sos si se pregateste pe gratar.Prajim si cartofii.Carnea cand e gata se taie fasii subtiri.

Se incalzeste lipia repede pe flacara aragazului,se unge cu ketchup .Asezam la mijloc cartofii,varza si castravetii, lasam jos o parte libera sa se poata indoi la sfarsit.Punem carnea ultima si maioneza.

Am impaturat shaorma..am prins`o jos cu hartie de copt(din lipsa de folie).

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]