Shaorma

de ella 87 in Pui, 10 Feb 2011 | 6221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipie
  • piept pui
  • castraveti murati
  • varza
  • sos
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri sau cum doriti, adaugam condiment de pui lasam 10 min, taiem varza subtire o punem intr-un castron si adaugam marar, putina zeama lamaie si sare si o amestecam, castravetii ii taiem feliute, prajim cartofii si ii scoatem dupa pe un servetel care sa absoarba uleiul adaugam peste ei condiment pentru cartofi. Punem pieptul de pui intr-o tigaie gratar la fript. Pe lipie adaugam maioneza, pieptul de pui, carofii, varza, castravetii si ketchup. La sfarsit nu am putut sa o mai rotesc  deoarece era prea plina si se rupea lipia, dar si asa a fost devorata de sot dupa cateva ore ma intrebat" dar nu mai avem" am sa fac reteta aceasta 1 dat p luna chiar daca as vrea sa mananc in fiecare zi, se pune burtik.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui senegalez