Sendvis rulou cu ementaler

de Oana in Sandvisuri, 1 Mar 2014 | 4050 vizualizari

 

Pe placul copiilor

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast
  • felii de branza topita ementaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis rulou cu ementaler:

Feliile de paine se taie de coaja, apoi cu ajutorul unui facalet se intand usor, pana devin subtiri si elastice. Se aseaza cate o felie de branza pe fiecare felie de paine si se ruleaza usor. Se aseaza rulourile intr-o tigaie incinsa, fara ulei si se preseaza usor cu un capac timp de 1 minut pe fiecare parte. Se pot praji si la toaster.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis rulou cu ementaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]