Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4468 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta care o postez , sper sa nu gresesc ceva. Reteta este foarte simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 230g foietaj
  • 200 g ricotta
  • o felie de sunca taiata gros
  • ulei de masline
  • sale
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune cu ricotta si sunca:

Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline.

Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide la semiluna si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace la 220° timp de aproximativ 10 minute. In cuptorul meu se coc mai repede, deci timpul e indicativ, depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune cu ricotta si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sunca de Praga si cascaval