Scoici umplute cu carne

de cristina1985 in Paste, 2 Sep 2017 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 conserva rosii decojite (485 ml)
  • 400 g carne tocata de porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 16 bucati paste-scoici mari (Conchiglione)
  • 1 lingura bulion
  • cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici umplute cu carne:

Se caleste ceapa ,apoi se adauga carnea si se tot amesteca pana devine alba. Se toarna apa, cat sa acopere carnea. Se fierbe 1 ora si jumatate. Se pune sare, piper, bulion, boia dulce, cimbru si se mai lasa pe foc 30 minute.

Se fierbe apa intr-o oala cat ma mare (ca diametru) cu putina sare. Cand da in clocot se adauga  pe rand pastele. Se fierb 20 minute, timp in care le tot amestecati pentru a le desprinde de pe fundul vasului.

Rosiile din conserva se taie bucati mici si se toarna cu tot cu sos, intr-un vas. Se da un clocot, apoi se pune cimbru. Acest amestec se pune pe fundul unei tavi mici (31x20 cm), apoi se aseaza scoicile, cu grija si se pune umplutura de carne in fiecare. Sosul de la carne se toarna printre paste. Se rade cascaval si se pune pe fiecare scoica.Se tine la cuptor 15 minute, foc mic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui,ciuperci şi sos de brânzeturi