Scoici cu paste umplute

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Feb 2014 | 7200 vizualizari

 

Din timp in tim prepar scoici sau fructe de mare . Ne plac foarte mult sunt delicioase si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici decorticate congelate
  • 250 gr tortellini cu ricotta
  • 250 sachetini cu spanac
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 tija telina
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • Zeama si coja de lamaie
  • 1 lingurita praf curcuma
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 1 /2 lingurita olio e aglio
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu paste umplute:

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .

Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.

Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.

Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .

Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.

La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .

TIPS-URI

1

Daca va place puteti inlocui zeama de lamaie cu 50 ml vin alb pe care-l veti pune in preparat in acelasi timp cu scoicile .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]