Sarmalute cu smantana

de Panditoru in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2013 | 3298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza (aproximativ 2 verze mai mari)
  • orez
  • carne tocata porc
  • o ceapa mai mare
  • boia
  • piper
  • sare
  • delicat
  • ulei
  • pasta rosii sau bulion
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu smantana:

Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O scoatem intr-un vas si o lasam sa se raceasca putin dupa care taiem fiecare frunza in doua .

Intre timp preparam continutul sarmalelor. Intr-o cratita mai mare se pune ulei si se lasa sa se incalzeasca, dupa care adaugam ceapa taiata marunt, o lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boia, piper, orezul, carnea tocata, pasta de rosii, delicat si sare dupa gust. Se amesteca bine toate si se da cratita jos de pe foc.

Luam cate o bucata de frunza si cu lingura punem in fiecare cate putina compozitie`pana terminam cu toate. Le asezam intr-o o oala mai mare si turnam apa cu sare si bulion peste ele si le punem sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte. Dupa ce s-au fiert scoatem pe o farfurie si le servim cu smantana .

POFTA BUNA TUTUROR!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca