Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 22 Iun 2016 | 4652 vizualizari

 

S-au facut excelent si au fost super gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 3 foi de dafin
  • putin ulei de masline
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • apa

Pentru umplutura:

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • vegeta/piper/cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot:

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa.

Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare si condimentele.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun deoparte.

Pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 2.4 l punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, punem apa, foile de dafin si stropim cu putin ulei de masline.

Setam aparatul la functia High pentru 4:30 min.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post