Sarmale

de cati in Porc, 5 Feb 2011 | 5959 vizualizari

 

Mancarea mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de porc
  • o cana orez
  • un morcov 
  • o ceapa
  • o lingurita de cimbru 
  • o lingurita de marar
  • piper
  • boia de ardei
  • vegeta sau sare
  • suc de rosii
  • o varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Se taie ceapa si se da morcovul pe razatoare.

Ceapa se amesteca cu niste sare ca sa se inmoaie.

Amesteca  orezul spalat cu carnea tocata,ceapa,morcovul,cimbru,marar,boia de ardei,vegeta si piper.

Se invelesc sarmalele in foi de varza murata si se aseaza in oala de lut.

Se toarna suc de rosii sau pasta de tomate cu apa si se da la foc mic,de preferat la cuptor.

Se fierb la foc foarte mic cam doua ore.

TIPS-URI

1

ceapa se amesteca impreuna cu putina sare pentru a fi moale si nu se prajeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]