Saratele cu nuca si branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2014 | 7365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. margarina
  • 250 gr. branza telemea
  • 200 gr. nuca macinata
  • 400 gr. faina tip 650
  • 1 ou de casa pentru uns
  • cascaval ras si seminte de susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu nuca si branza:

Margarina si telemeaua se trec pe razatoarea fina.

Nuca se macina si se adauga peste margarina si branza.

Adaugam faina, amestecam si obtinem un aluat gras pe care-l tinem o ora la rece.

Intindem apoi aluatul pe masa infainata, decupam saratelele dupa formele dorite.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava captusita cu hartie de xcopt saratelele, le ungem cu ou batut , apoi presaram cascaval ras si seminte de susan. Dac a mai este nevoie presaram si un praf de sasre, apoi coacem saratelele pana devin aurii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu nuca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de oaie si untura - Reteta gustoasa de casa