Saratele cu chimen si mac - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 23 Mar 2012 | 12389 vizualizari

 

Noua ne place chimenul si mai ales pt copii este si foarte sanatos si ne place in combinatia asta de saratele cu branza dar si de post. Sunt fragede si sunt bune, poate chiar mai bune si a doua zi!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 70 gr margarina
  • 25 gr drojdie
  • 1 cescuta apa minerala
  • 1 lingura chimen
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 linguri mac
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen si mac - de post:

- amestecam faina cu drojdia, margarina, apa minerala, punem si sare si chimenul si framantam un aluat potrivit de moale;

- fara a o mai lasa la crescut intindem o foaie o ungem cu ulei, presaram macul si taiem fasii sau alte forme, le asezam in tava si le coacem la cuptor la 180-200C pentru 15-20 min.

TIPS-URI

1

se poate folosi pt aceasta reteta doar mac, susan sau chimen - noua ne place aceasta combinatie de mac si chimen

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen si mac - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu nuci si stafide