Saratele

de adnia in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 gr unt (sau margarina)
  • -200 gr branza satara rasa
  • -1 ou mare
  • -1 praf de copt
  • -chimen
  • -faina cat cu prinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Am framantat aluatul pe care l-am dat la rece, apoi am intins foaia si am taiat baghetute cu rola speciala de saratele (inainte de taiere, se poate unge cu ou batut si se presara din nou chimen--dar eu am sarit pasul acesta), apoi le-am introdus in cuptorul incins pana s-au rumenit. Si asta a fost tot!

Sunt excelente atat calde, cat si reci.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele