Saramura de pui

de ralu_ca in Pui, 30 Noi 2014 | 25546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (copane, piept)
  • 1 rosie mare
  • 2 ardei grasi
  • 2 gogosari
  • 4 ardei copti-din congelator
  • 1 capatana usturoi
  • 2 ardei iuti
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ketchup
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Puiul l-am transat, spalat si l-am lasat sa se scurga. L-am prajit pe o parte si alta, pana s-a rumenit.

Intr-o oala am pus la fiert ceapa intreaga, morcovul taiat rondele, 4 catei de usturoi taiati fasii, sare si piper.

Rosia, gogosarii si ardeii iuti i-am copt la gratar, iar cand au fost gata am decojit si i-am taiat bucati mici. Am pus totul  intr-un castron, alaturi de 4 catei usturoi zdrobiti si ardeiul copt decongelat taiat bucati.

Carnea bine rumenita se pune intr-un vas termorezistent, turnam deasupra zeama si tot ce a fiert cu ea si pune si amestecul cu rosii de mai sus. Am adaugat si 2 linguri de ketchup si deasupra am tocat patrunjel verde.

Am introdus vasul la cuptor, mai intai acoperit cu o folie aluminiu (pentru 20 minute), apoi l-am lasat descoperit pana ce s-a rumenit frumos.

Am servit alaturi de mamaliguta.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]