Saramura de peste cu legume

de Dya Daniela Andrei in Peste, 13 Apr 2014 | 13466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg peste (caras, novac, macrou, platica)
  • 1,5 l apa plata
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei capia rosu
  • 5-6 rosii potrivite
  • cativa catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare, piper, ardei iute, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste cu legume:

Pestele se pregateste pe un gratar cu carbune (nu prajit, nu pe gratar electric, nu pe tava... gustul nu va mai fi acelasi). Separat pregatim saramura. In cei 1,5 l apa adaugam legumele tocate si condimentam dupa gust cu sare, piper, ardei iute si cimbru. Dupa ce da in clocot, de cateva ori, adaugam pestele si mai lasam pe foc cam 10-15 minute, pana ce saramura incepe sa fiarba din nou. Se presara patrunjel proaspat tocat.

In tot acest timp pregatim si un pui de mamaliguta si servim totul cald, cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chefal la gratar cu saramura