Sandvisul pictorului

de miki_a in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 3009 vizualizari

 

Astăzi vă prezint o idee de sandviș "creativ"! 
Sper să vă placă! 

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine integrală;
  • 1 felie de cașcaval;
  • 1 felie de salam;
  • câteva frunze de salată verde;
  • Pentru "culori":
  • bucățele de roșie, cașcaval, salam, ceapă verde, gălbenuș fiert, măsline.
  • Pentru "penson":
  • o crenguță de mărar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisul pictorului:

Se pregătesc toate ingredientele.

Salata proaspătă și roșia se spală sub jet de apă rece și se lasă la scurs pe șervete absorbante.

Cu ajutorul unui pahar larg la gură, tăiem cașcavalul în formă de cerc, iar cu un cuțit ascuțit facem decupaje, dând forma paletei de culori.  

Pregătim sandvișul. 

Pe o felie de pâine se pune felia de salam și cea de cașcaval. Continuăm cu poziționarea culorilor (eu am folosit bucăți de roșie, cașcaval, măsline, salam, ceapă verde, gălbenuș fiert). Ordinea este aleatorie și nicidecum obligatorie (puteți folosi ce aveți la îndemână, de la bucăți de legume proaspete până la sosuri). Acoperim cu cealaltă felie de pâine.

Se servește simplu, cu frunze de salată sau alături de un ou fiert moale / cleios și ceai dar este potrivit și pentru pachețel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisul pictorului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.05.2016, 20:19

Ce simpatic...

miki_a 1

19.05.2016, 07:50

Multumesc Laura!

miki_a 1

19.05.2016, 07:50

Rocsi, :"> !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara