Sandvis porcusor

de LUK in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • crema de branza "ceva fin cu smantana" Delaco
  • sunca
  • o maslina
  • castravete verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis porcusor:

Decupam felia de paine astfel incat sa avem o parte rotunjita in partea de sus.Decupam urechile din alta felie(daca aveti o felie mai mare decupati dircet din aceea si fata si urechile).Ungem paine cu crema de branza.Din sunca decupam urechile si "boticul".In mijlocul boticului punem 2 bucatele mici de maslina,tot maslina folosim si pentru ochi.

Drept zambet,castravete taiat fasii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis porcusor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor