Sandvis italian

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 4619 vizualizari

 

O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • o chifla proaspata
  • prosciutto
  • rosii uscate la soare si frunze de busuioc si conservate in ulei de masline
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis italian:

Taiem chifla in doua.

Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.

La sfarsit punem casscavalul.

Inchidem cu cealalta felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]