Sandvis dantelat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 16 Ian 2016 | 2448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dantelat:

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se aseza 3/4 din cantitatea de branza pe una dintre felii si se inchide sandvisul cu felia ramasa. 

Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.

Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela. 

Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului. 

Delicios cu sos picant sau chutney de mango.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Menemen - Omleta turceasca plina de savoare