Saleuri cu susan din foietaj - de post

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 11207 vizualizari

 

Astăzi postez rețete pentru preșcolari...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj;
  • 2-3 lg susan.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu susan din foietaj - de post:

 

Se decongelează aluatul, se taie (L x l - 6 cm x 1 cm), se presară susan.

Saleurile se pun în cuptorul bine încălzit, timp de 15-20 minute.

PS. Merge și-o bere, așa-i? :D


Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu susan din foietaj - de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

diaconta 1

06.04.2012, 21:03

Gaby,mananc si io o portie nesimtita,pui pe tine si de la mine

jolygina 1

08.04.2012, 11:37

place

Bya Ralu 1

16.06.2013, 18:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]