Saleuri cu multa branza si cascaval

de ralu_ca in Prajituri, 1 Iun 2013 | 56950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 g cascaval ras
  • 300 g branza rasa
  • 200 g unt
  • 7 linguri smantana
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu multa branza si cascaval:

Intr-un vas cernem faina, adaugam sare, untul pe care l-am topit, cascaval, branza ( jumatate din cantitatea rasa ) si smantana. Se framanta un aluat potrivit. Apoi cu sucitorul intindem foaie ( eu am impartit cantitatea in doua ) o ungem cu galbenusul, presaram cascaval si branza si la final chimen.

Daca se doreste cu mai multa branza sau cascaval sau chimen, ramane la alegerea fiecaruia.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam saleurile, dupa ce le-am portionat cu aparatul. Introducem la cuptorul, deja incins, pentru approx 25 min.

Asta e tot,

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu multa branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]