Saleuri cu cascaval

de danamatei in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj
  • cascaval ras fin cca 100 gr
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

Se pune foaia pe masa de lucru, se presara cascavalul deasupra si se pune o parte peste alta. Se intinde cu sucitorul pana ajunge la grosimea initiala a foii. Se taie cu , cutitul de pizza fasiute subtiri de 2-3 mm daca le doriti mai crocante si 4-5 mm pentru a iesi mai putin crocante. Se presara cu susan si se coc la foc mediu 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]