Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 9560 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.

Oul se bate bine.

Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.

Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.

Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.

Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.

Poft Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval