Salata Olivieh

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 8529 vizualizari

 

Aceasta salata, foarte populara se presupune ca isi are originea in salata a la Russe.

 

INGREDIENTE


  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingurita de turmeric
  • sare, piper
  • maioneza facuta in casa din 2 galbenusuri fierte si unul crud
  • castraveti in otet dupa gust
  • 2 oua fierte tare
  • 1 morcov mare fiert
  • o conserva de mazare
  • 3 cartofi mari
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Olivieh:

1. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei pana devine aurie, se adauga turmericul si pieptul de pui, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 20 min. Se poate folosi si piept de pui fiert simplu sau fript la gratar.
2. Cartofii si morcovul se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierti se taie in cubulete mici.
3. Ouale fierte tare se taie in cubulete.
4. Se amesteca toate ingredientele dupa ce s-au racit cu maioneza si dupa gust se mai adauga sare si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Olivieh" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

tanyapatap 1

29.11.2010, 17:02

retetepersane 1

29.11.2010, 17:38

Multumesc Tanya!

ela 1

29.11.2010, 22:51

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]