Salata mimosa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2015 | 5698 vizualizari

 

O salata by Simona Callas, nu este facuta exact ca a ei, dar are o urma de culoare :)) http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2015/04/salata-mimoza-mimosa-salad.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 1 morcov mic
  • 3 oua
  • frunze de ceapa verde
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mimosa:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.

Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.

Ouale le fierbem sa fie tari.

Telemeaua se da pe razatoarea mica.

Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt,scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.

Galbenusuriile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.

Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mimosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)