Salata japoneza cu sparanghel si tofu

de Ksenya in Salate, 21 Mar 2013 | 5877 vizualizari

 

Reteta vine din Japonia si se prepara in 10 minute.Este ideala atat pentru vegani cat si pentru cei care tin post.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g sparanghel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri sos de soia
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • o ligurita de zagar
  • 2 linguri ulei de susan
  • 100 g tofu
  • ceapa verde( de la o ceapa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata japoneza cu sparanghel si tofu:

Se spala sparanghelul si se taie oblic.Se pune la fiert intr-un litru de apa, se adauga o lingura de sos de soia si se fierbe 5 minute, apoi se lasa la scurs.

Se amesteca restul de sos de soia, sucul de lamaie, coaja de lamaie, zaharul si uleiul, adaugam tofu taiat cubulete si ceapa taiata marunt.

Pentru a se patrunde bine, ar fi de preferat sa lase cam 15 minute

TIPS-URI

1

Varfurile de la sparanghel se fierb doar 3 minute.

2

Pentru decor se poate orna cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata japoneza cu sparanghel si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de avocado