Salata de telina cu sunca si Miez de lapte

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 4556 vizualizari

 

Cu Miez de lapte poti face preparate spectaculoase, usor de pregatit si foarte sanatoase(contine calciu si fosfor).
Branzica e usoara ca un norisor, foarte fina si poti face cu ea aperitive gustoase si...frumos aranjate.
Asa ca, eu am folosit-o intr-o salata, ce noua ne place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mare( eu am avut-o la borcan)
  • 100 g sunca Praga
  • 75 g branzica Miez de lapte
  • 100 ml iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 fire frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de telina cu sunca si Miez de lapte:

Prima data praparam sosul care va omogeniza amestecul, facut din galbenusul amestecat cu mustarul si iaurtul adaugat putin cate putin.Amestecam sa se omogenizeze , condimentam si adaugam usturoiul presat si patrunjelul verde tocat marunt.

Telina curatata se taie bastonase marunte sau se rade pe razatoare.Eu am cumparat-o gata taiata, la borcan.

Taiem cubulete mici sunca si branzica Miez de lapte.

Amestecam toate ingredientele cu sosul dinainte pregatit sa se omogenizeze compozitia.Asezonam daca mai este cazul, apoi asezam salata intr-un bol si o ornam dupa preferinta.

 

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

O salata foarte gustoasa si usoara ca si branzica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de telina cu sunca si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv