Salata de fasole galbena

de pity19 in Mancaruri de legume, 10 Apr 2014 | 4211 vizualizari

 

Normal am vrut sa fac ceva de post , dar am adaugat si carnat pentru ca la mine in familie nu se serveste mancare fara carne sau afumatura! :)

 

INGREDIENTE

  • un borcan fasole galbena
  • 2 lg usturoi praf
  • o lg sare
  • un varf lg piper
  • o lingurita oregano
  • un praf chilli
  • sos de usturoi Univer
  • o jumatate de dovlacel
  • 1 morcov mic
  • 30 gr telemea de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole galbena:

Fasolea o dam putin la fiert cu condimentele: oregano, chilli, sare, piper, usturoi. Lasam aprox 10 minute, scurgem bine de apa. Jumatatea de dovlecel o taiem bucatele mici, morcovul taiem in 3.

Luam o oala cu putina apa si dam in clocot, adaugam dovlacelul si morcovul, presaram putina sare si piper, lasam aprox 10-15 minute, scurgem de apa. Luam sos de usturoi cca 3 lg si adaugam la fasole, rupem o bucata mica din branza si taiem felii mici, le punem peste fasole, amestecam  bine, daca mai trebuie sare, adaugam dupa gust !

Servim alaturi de dovlecelul fiert si morcovi !

TIPS-URI

1

Eu am pus doua bucati de carnat prajit si piure de cartofi!

2

Merge foarte bine si cu snitel de soia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole pastai