Rulouri de curcan pane

de RuxyRux in Curcan, 27 Ian 2017 | 5608 vizualizari

 

...Cu diverse umpluturi, de cascaval, de carnati afumati, de pastrama...deosebit de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de piept de curcan feliat subtire
  • 3 oua
  • 1 cana de pesmet
  • o cana de faina
  • 3 linguri lapte
  • sare dupa gust
  • felii de carnat afumat
  • felii de cascaval
  • felii de pastrama de curcan afumata
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan pane:

Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor.

Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu faina si unul cu ouale batute cu sare si lapte.

Se pune pe fiecare felie de piept, cate o felie de cascaval, sau carnati, sau pastrama si se ruleaza sul, apoi se tavalesc prin faina,  se trec prin ou si la final prin pesmet. Se lasa pe un platou sa se usuce putin pesmetul.

Se fac toate rulourile, si numai dupa aceea se trece la prajit.

Daca vedeti ca iese umplutura, prindeti-le cu o scobitoare, insa aveti mare grija sa nu o uitati in interior.

Se prajesc rulourile pe toate partile, fara graba, astfel incat sa se patrunda complet, apoi se scot pe un servet de hartie.

Foarte gustoase!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi