Rulouri cu spanac si telemea

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • ingrediente:
  • 350 gr iaurt natur
  • 50 gr unt
  • 1 lgta sare
  • 3 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • - 7 grame drojdie uscata

  • pt umplutura:
  • 300 gr spanac (eu am avut congelat)
  • 200 gr telemea sarata
  • 1 ou
  • 2 linguri gris
  • marar
  • in plus 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac si telemea:

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare.

Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.

Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si apoi am adaugat spanacul tocat si grisul si am amestecat iar. Am lasat compozitia sa se linisteasca.

Am pornit cuptorul.

Aluatul l-am intins intr-o foaie mare, nu foarte groasa. Am intins toata umplutura, am nivelat si apoi am rulat toata foaia. Am taiat rondele groase de 3 degete.

Am luat o tava, am asezat hartie de copt si am asezat rulourile pe care le-am uns cu ou batut.

Am pus la copt, la foc mediu, aproximativ 40- 45 minute, cat sa se rumeneasca frumos.

Sunt grozave, pe cuvant!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]