Rulouri cu carne

de alilianaa in Porc, 30 Ian 2013 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc -500 g( muschi)
  • 10 felii de cascaval
  • 250 g bacon cubulete
  • marar
  • 10 catei de usturoi
  • condimente de friptura Kotanyi.
  • samantana (de fermentatie)
  • 200 ml.vin
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Muschiul de porc de spala, se portioneaza. Se bate bine pentru a putea fi rulat mai usor. Se condimenteaza cu condimente Kotanyi pentru carne de porc. Peste acesta se pune bacon, cascaval, marar, usturoi. Se ruleaza pentru a avea forma dorita. Se prinde intr-o scobitoare. 

In 30 ml de ulei incins intr-o tigae, se pun rulourile si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce au fost intoarse pe toate partile (sa capete culoare aramie peste tot) se pune in tigaia cu pricina 200 ml vin si se lasa sa se pregateasca bine. 

Cand compozitia din tigaie scade, scoatem rulourile. 

In alta tigaie, luam si punem  3-4 linguri din compozitia in care am pregatit rulourile si cand se incalzeste punem samantana cu menta, sare si marar. Acest sos se va prepara separat intrucat riscam sa se branzeasca smantana. 

Se serveste cu ce doreste fiecare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou Brasovean 1 portie