Rulada de foietaj

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2016 | 13859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 300 g salam uscat
  • 3 cârnați cu cașcaval
  • 100 g cașcaval ras
  • ketchup
  • seminte susan si mac
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta foaie.

Batem un ou cu puțin lapte si ungem rulada. Presaram seminte de mac și susan. 

Coacem ruleaza la foc iute primele 10 min dupa care o mai lasă la foc mediu 20 min.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]