Rulada de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 6409 vizualizari

 

Rasfatati-va musafirii cu bunatati, dar rasfatati-va si pe voi insiva!!! Pe langa faptul ca acest meniu este unul deosebit, nici nu ne rapeste toata ziua in bucatatrie.

 

INGREDIENTE

  • 2-3-4   felii de pulpa de porc(pt. snitel)
  • carnati de porc proaspat - cate felii de pulpa avem
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cateva frunze de menta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Feliile de carne se spala, se sterge si se bate. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Deasupra presaram oregano si frunzulitele de mente, stropim un pic de ulei si introducem vasul la cuptor. Intre timp cu o lingura stropim bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final daca dorim putem adauga un pic de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MIUTA 1

17.02.2012, 21:13

Cred ca e delicioasa!Imi place mult

Maria68 1

17.02.2012, 21:52

Mersi Miuta este intradevar

horia 1

19.02.2012, 23:59

un preparat si-o prezentare de nota 10.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]