Rulada cu gem de piersici

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Aug 2013 | 12016 vizualizari

 

Puturoasa,puturoasa,din motive de caldura excesiva,dar parca mergea o rulada ,asa pe repede inainte si fara mult efort,mai ales ca am facut gem de piersici....

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 1 borcan cu gem de piersici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de piersici:

Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,pana devine ca o spuma omogena,adaugam faina si la final albusurile spuma,mestecand de jos in sus pana incorporam tot albusul. In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt  punem jumatate din compozitie si dam tava la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din cuptor si se rastoarna peste un servet umed si se ruleaza,se lasa la racit si apoi se umple cu gem de piersici si se pudreaza cu zahar.Ies doua rulade din compozitia de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]